A megújúlt Pierre Cardin nevével fémjelzett márka jelentős változáson esett át a korábbi évtizedek kollekcióihoz képest. Az aktuális ruhadarabok színvonala mind megvalósításban mind a magas minőségi követelményeknek megfelelően, a márkára jellemző tradíció és a hozzá hű művészi elhivatottsággal készültek. Kiváló szabás, különleges tervezés, stílusosan divatos, tökéletes megjelenés az európai elegancia kedvelőinek körében, már 1950 óta.

 

 

 


 

 

 

 

pierre-cardin-futureflex-kek-kör-mintas-ing-le-bleu-kockas-nyari-sportzako-eskuvo-elegancia-ferfi-divat-stilusos 

A felső kategóriájú LE BLEU® a Pierre Cardin kollekciói között kivételesen lenyűgöző. Időtlen eleganciát képvisel örökérvényű de mégis egyedi felfogással a mai kor kihívásaihoz igazítva. A márkára jellemző módon ötvözve a tradíciót és az újszerű megközelítésen alapuló tervezést, tökéletes megjelenést biztosítva, mely nem hiányozhat egy stílusos férfi ruhatárából sem.

pierre cardin zakó kockas szürke nyari sportzako

Madras kockás, hátul kétoldalt sliccelt, elbűvölő galambszürke Pierre Cardin sportzakó. Világos színárnyalatának a divatos fehér és szolid égszínkék kockás mintázat remek összhatást kölcsönöz. A zakó sportos eleganciáját a világosbarna fahatású gombok kellően markánssá varázsolják természetességet sugallva. A mintázat mellett a felhasznált textil tekintetében, a Massimo Duttinak is bedolgozó olasz Tessuto szakértelme több mint említésre méltó. Len és pamut kiváló társítása igénybevett használatra is tökéletesen alkalmassá teszi. A lenzakók megszokott rusztikus tapintásával ellentétben a prémium minőségű puhaság itt szembetűnő. Lebilincselő sportzakó mely elsőosztályú kényelmet és szellős viseletet biztosít a legforróbb napok során is.

Az önfeledt nyári események kiváló társa lehet ez a játékos, karcsúsított, világoskék színű, fehér pöttyös Pierre Cardin ing. A részletgazdag, hajszálvékony kék vonalakból álló mintázat letisztult megjelenést kölcsönöz, amelyen a szétszórt pöttyös design felszabadult benyomást kelt. Ehhez a félcápa, puha gallér és a komfortosan karcsúsított szabás remekül passzol, kellően sportossá varázsolva az összhatást.
pierre-cardin-le-bleu-madras-kockas-nyari-sportzako-eskuvo-elegancia-ferfi-divat-stilusosRendkívül ízléses, madras kockás, kétgombos, extra karcsúsított zakó a Pierre Cardin Le Bleu kollekciójából, korlátozott számban. Mintázatával együtt, világos barna árnyalata nagyszerűen illeszkedik a tavaszi és nyári évszakok színeihez. Remek szabás és az örökérvényű kockás dekoráció könnyűszerrel párosíthatóvá teszi a sportos farmeres öltözetektől az elegánsabb szövetnadrágokig. Elsőosztályú minőségű darab, mely kényelmes, szellős viseletet biztosít a legforróbb napok során is. Egyszerre árulkodik öntudatosságról, kifinomultságról és markáns stílusról.

 


pierre-cardin-le-bleu-madras-kockas-nyari-sportzako-eskuvo-elegancia-ferfi-divat-stilusos
 
<img alt="pierre-cardin-futureflex-kek-kör-mintas-ingpierre-cardin-le-bleu-madras-kockas-nyari-sportzako-eskuvo-elegancia-ferfi-divat-stilusos" src="//cdn.shopify.com/s/files/1/1495/1158/files/pierre-cardin-futureflex-kek-kor-mintas-ing.jpg?v=1529792163" style="float: left;" />
Limitált példányszámú, extra karcsúsított, fehér Pierre Cardin ing exkluzív megjelenést kölcsönző mintázattal. A fehér alapon kék színű alakzatok egyszerre rejtik magukban az örökérvényű kör és négyzet mintázatot, önfeledt, karakteres megjelenést biztosítva. Nem feltűnő, mindinkább letisztultan stílusos design, aminek köszönhetően feltűnés nélkül tehetünk kellő benyomást vele bármely eseményen. 


 Letisztult, lehengerlően egyedi tervezésű, karcsúsított, tradíciót idéző szaggatott körmintás, karakteres indigo-kék LE BLEU® Pierre Cardin ing. Férfias, impozáns megjelenést kölcsönöz bármilyen stílusú kiegészítővel. Az ingből áradó eleganciát ellensúlyozza a nyitott cápa gallér, mely visszafogottan sportos benyomást kelt. 

 

Kivételes technológiával készült, hármas szövésű, bordó színű, kereknyakú Pierre Cardin gyapjú pulóver. Finom tapintású, különleges bolyhosodás álló és formatartó tulajdonsággal mely kevésbé gyűrődik. Réteges öltözködés kedvelőinek a puha merinói gyapjú és pamut kombinációjának köszönhetően, funkcióját tekintve is nagyszerű választás.

A nagyvárosi fények esti égboltját idéző mintázatú, karcsúsított, markánsan férfias, hosszú ujjú, fekete Pierre Cardin ing. A tradicionális fekete ing újszerű megközelítése e dekoratív húzással remek választás mely könnyedén harmonizál bármely férfi ruhatárában lévő kiegészítőkkel, anélkül, hogy különösebb bátorságot igényelne viselése. A márkára és azon belül a kollekcióra jellemzően kivételes megjelenésű ing mely nagyszerűen ötvözvi a tradíciót és az újszerű megközelítésen alapuló tervezést.

 

 

A FUTUREFLEX® a Pierre Cardin fiatalosan extravagáns kollekciója, mely nagyszerűen ötvözi a modern tervezést és az innovatív anyaghasználatot. Mind a design, a rendkívűli stílusérzékkel kidolgozott darabok színharmóniája, mind különleges minták alkalmazása tekintetében is szembeötlő a kollekció utánozhatatlansága. Emellett a testhez simuló szabás, a letisztult formák és a kényelmes viselet együttesen biztosítanak tökéletes megjelenést.

pierre-cardin-zako-futureflex-2018-ferfi-divat-elegancia-eskuvoElbűvölő stílusú Pierre Cardin sportzakó, hátul kétoldalt sliccelt tervezéssel. Mélykék színének komolyságát játékos hatékonysággal oldja a rajta szétterülő apró virágos mintázat és a belevart sötét árnyalatú kockás díszzsebkendő. Fiatalosan férfias összhatású darab. Alkalmi jelllegét a márványfekete, fény hatására ibolya színű gombok emelik ki. Természetesen puha tapintású, rendkívül kényelmes, szellős viseletet nyújt melegebb napokon is. Mindennapos, igénybevett használatra tökéletesen alkalmas, varázslatos megjelenésű sportzakó.

 pierre-cardin-zako-futureflex-2018-ferfi-divat-elegancia-eskuvo


Letisztult, világoskék camouflage mintázatú, extra karcsúsított, fehér Pierre Cardin ing. Kitűnő választás, ha olyan ruhadarabra vágyunk, ami könnyedén illeszthető meglévő ruhadarabjainkhoz, mégis merőben eltér a megszokottól. A világban zajló eseményekre reagálva számos márka jelent meg katonai mintázat különböző variációival. Ez a merőben felszabadult értelmezés viszont magával ragadó módon helyezi kontrasztba a mintázatra jellemző eredeti elképzelést. Árad belőle a fiatalos lendület. 
 
 
 
 
 
 
 

A Pierre Cardin tervezése viszont felettébb könnyed, visszafogott hatást nyújt, aminek köszönhetően feltűnés nélkül tehetünk kellő benyomást vele bármely eseményen. A makulátlan megjelenést az innovatív anyagösszetétel, az impozáns nyitott félcápa kent gallér és a többitől elütő, türkizkék színű felső gombvarrás is biztosítja. Emellett a testhez simuló szabás, a letisztult formák és a kényelmes viselet együttesen biztosítanak elbűvölő összhangot viseléskor.

 

 

 

 

 

 Visszafogott hatású, hosszú ujjú, extra karcsúsított, Pierre Cardin ing, ízléses hajszál vékony fehér körkörös mintázattal, mely a tervező félévszázaddal ezelőtti nagyhatású korszakát ídézi. Feltűnés nélkül tehetünk kellő benyomást vele bármely eseményen. Adott kiegészítőkkel társítva utcai öltözetünket, míg zakóhoz párosítva férfiasan játékos hatást érhetünk el vele, játékos eleganciát kölcsönözve stílusunknak. A makulátlan megjelenést pedig az enyhén stretches pamut, az impozáns nyitott félcápa gallér és a többitől elütő, türkizkék színű felső gomb biztosítja.

 

 

pierre-cardin-futureflex-kek-kör-mintas-ingpierre-cardin-le-bleu-madras-kockas-nyari-sportzako-eskuvo-elegancia-ferfi-divat-stilusos


Vonzó, letisztult tervezésű FUTUREFLEX®
 zipzáros széldzseki, mely karakteres stílust kölcsönöz megjelenésünkhöz. Kiváló minőségű anyaghasználatnak köszönhetően rendkívül magas komfortérzetet biztosít, mely funcionalitását tekintve is hatékonyan véd az őszi-téli hideg napok során. Remek, sportosan elegáns összhatású darab melynek viselése alkalmas az egyre inkább hódító athleisure irányzatnak megfelelően dekoratív inggel is viselve is.

  

 

 

 

 

 

A DENIM ACADEMY® a Pierre Cardin sportos, könnyed utcai viselethez illeszkedő kollekciója, mely széleskörben kínál megoldásokat hétköznapi megjelenésünk különlegesebbé tételére. A magas komfortérzetért a felhasznált puha érintésű anyagok, illetve a remek szabás felel, mely különösen hasznos a mindennapok során. A kollekció felsőruházatára jellemző vonzó tervezésű ruhadarabok könnyű társíthatósága pedig kézenfekvő megoldást nyújt, hogy stílusunkat hatékonyabban kidomborítsuk meglévő kedvenc kiegészítőinkkel.

 

pierre cardin denim academy kek piros rovid ujju

 


Az erőteljes, remek kékes-bordós mintázat hűen tükrözi a nyár lüktető életteliségét ezen a szőlőlevél mintás, karcsúsított, rövidujjú Pierre Cardin ingen. Kötetlen, mégis kellően stílusos megjelenést kölcsönöz mind az utcai, mind a strandon viselt öltözetünkhöz ezalatt a meleg időszakban. Emellett, a legfelső, fából készült gomb nagyszerűen ad tapintható természetességet e megkapóan egyedi tervezésű inghez A félcápa, puha gallér és a komfortosan karcsúsított szabás pedig teszi kellően sportossá az összhatást. Korlátozott számban gyártott, limitált tervezésű darab.


pierre-cardin-polo-denim-farmer--ferfi-divat-elegancia-nyar-balaton
Stílusos hajszálvékony keresztcsíkos, dísz-mellzsebbel felvértezett, gombos, galléros Pierre Cardin póló az egyedülálló Denim Academy kollekcióból. A narancssárga motívum a gombvarrásokon, az ujjvégeken és a gallér szélein lehengerlő összhatást eredményez, ami egyben nagyszerű kontrasztként is szolgál, felettébb vonzóvá téve ezt a kifinomult tervezésű nyári felsőt.  

 

 

 

 

 

 

 

pierre-cardin-polo-denim-farmer--ferfi-divat-elegancia-nyar-balaton

Farmeres hatású, szerfelett laza, különleges apró kockás szövésű, világoskék, extra karcsúsított, hosszú ujjú Pierre Cardin ing. A Denim Academy kollekcióra jellemző egyediség szembetűnő, amit a puha félcápa gallér, illetve a gombsor mellett végig futó piros sáv és gombvarrás tesz együttesen még sportosabbá. A gallérok tartását igény szerint az elegáns megjelenés jegyében, a mögöttük lévő rejtett, rögzítő gombok segítik.

 

 

 

A divatban világszerte zajló athleisure irányzathoz is illeszkedő, trendkövető darab, mely remekül ötvözi az utcai viseletet a sportos megjelenéssel. Stílusos felső, amely nemcsak szabadidős, de irodai viselethez, egy inggel társítva is remek, komfortos választás. Remekül kihasználható felső, tavasztól őszig, mely réteges öltözködéshez is kiválóan alkalmas önállóan, vagy kabát alá. Normál szabásának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, köszönhetően a kiváló minőségű anyagösszetételnek.Az ősz-tél DENIM ACADEMY® kollekció általánosan meghatározó színárnyalata a rozsdás-barna, amit a különböző rusztikus textúra tesz még külön férfias megjelenésűvé. Sportos eleganciát kölcsönöz bármely stílusú öltözethez. A felhasznált puha tapintású anyagösszetétel viszont kényelmes viseletet biztosít. A pulóverek ujjvégeinek és aljának stretches varrása hosszútávon formatartóvá teszi, hatékonyan megóvva a felsőket a nyúlástól. Kiválóan alkalmasak a réteges öltözködéshez. Hétköznapi megjelenéstől, a tárgyalásokhoz szokott inges, zakós kombinációhoz is egyaránt, remekül kihasználható ruhadarabok.