A Classic For Men internetes áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket az általunk leszerződött futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A házhozszállítás előre fizetés esetén Magyarországon belül ingyenes, mely a vásárlás bizonyos összegének mértékéhez nincs kötve. Amennyiben Ön utánvéttel vásárol, annak költsége Önt terheli.   


 

 

Házhozszállítást természetesen az egész ország területén vállalunk, melyet mindenféle kötelezettség nélkül, de igyekszünk teljesíteni 3 munkanapon belül. A Classic For Men internetes áruház weboldalán keresztül rendelt termékeket ingyenesen csak olyan természetes személyeknek illetve cégeknek szállítjuk ki, akik szállítási címe Magyarországon található.

  

 

 

 

 

A Classic For Men webáruház a törvény által előírt 14 nap helyett összesen 30 napot biztosít vásárlói részére a megrendeléstől való elállásra. A meghosszabbított visszavásárlás feltétele, hogy a megrendelt terméket a fogyasztó az átvételkor tapasztalt sértetlen, hibátlan állapotban, annak összes tartozékával együtt, eredeti csomagolásban juttatja vissza számunkra a vásárlást igazoló eredeti számlával együtt. Ezen felül kérjük megfelelően legyen a termék csomagolva, ugyanis gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni! Mindezekről bővebben az ÁSZF-ünkben lehet olvasni.